• Grondverzet Vilsteren nieuwe sponsor Lemelerveld 5

7 sep 2021
  • De voetbalcompetities hebben even stil gelegen maar zijn inmiddels weer van start gegaan. Achter de schermen bij de vereniging is er in de tussentijd nog altijd druk door gewerkt door vele vrijwilligers. Zo is onder andere de sponsor- en kledingcommissie wekelijks druk bezig geweest met het contacteren en verwerven van (nieuwe) sponsoren. Dankzij het goede werk van deze commissie zijn er vorige jaar een groot aantal nieuwe sponsorborden bijgekomen. Daarnaast zijn ze dit jaar druk bezig met het vinden van sponsoren voor de nieuwe wedstrijdtenues van de senioren. Voor het vierde is dit inmiddels gelukt, zo is het al even bekend dat Roy en Dianne Veltmaat van grondverzet Vilsteren die nieuwe shirtsponsor worden van vv Lemelerveld 5. Ook zijn er voor verscheidene andere teams nieuwe sponsoren gevonden, deze zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Het 4e van Lemelerveld zal aankomend seizoen te zien zijn in de tenues gesponsord door Grondverzet Vilsteren. Wij danken Roy en Dianne voor hun steun aan de vereniging.

Lijkt het u als bedrijf ook wel wat om uw logo op zo’n prachtig nieuw shirt van vv Lemelerveld te hebben? Neem dan contact op met onze sponsor commissie via onderstaand mail adres, en wie weet schittert uw bedrijfsnaam binnenkort op de regionale voetbalvelden.

Contact:
    sponsoring@vvlemelerveld.nl