• Onder de uitstekende leiding van scheidsrechter Karkdijk uit Deventer boekte Lemelerveld een prima overwinning op een pover voetballend Reutum. Een goed spelend Lemelerveld legde in de eerste helft de basis voor de 2-0 eindoverwinning. Met de driepunter is Lemelerveld nog niet uit de gevarenzone maar zette wel een belangrijke stap naar rechtstreeks klasse behoud.

  Bram Reimmink, voor het eerst in de basis, zette Lemelerveld na een dieptepass van Ian Nijenkamp rond de 20 e minuut op een 1-0 voorsprong. Zijn licht geblokte schot verdween met een fraaie boog vanaf hoek zestien over de Reutum goalie binnen. Daarvoor was Gijs in de Wal met een vrije trap al gevaarlijk en de daarop volgende scrimmage werd door een Reutum speler van de doellijn gehaald. Job Heerink testte enkele minuten later met een droge knal de Twentse doelman en waren mede door het slordige spel van Reutum een flink aantal mogelijkheden op meer.
  Rowell Evers voorkwam op het halve uur met een katachtige reactie de gelijkmaker door een kopbal na een Reutum hoekschop uit de bovenhoek te halen. Via de paal kon de bal weggewerkt worden.
  Noah Tuink verdubbelde in de 36e minuut de voorsprong na een schitterende aanval opgezet door de gedreven motor op het middenveld en geweldig spelende aanvoerder Robin Morrenhof. Eindstation Tuink prikte beheerst de bal in de verre hoek voor de 2-0.

  Over de tweede helft kunnen we kort zijn. Het was strijd, heel veel strijd, voetballend viel er voor de toeschouwers weinig te genieten. Reutum zocht de grenzen van het toelaatbare en scheidsrechter Karkdijk had de handen vol aan de vele overtredingen. Een aantal gele kaarten aan beide zijden  en een rode kaart na twee keer geel voor een Reutum speler waren het tastbare bewijs. Slecht één kans voor Reutum  kort na de thee en kansrijke kopballen voor Stan Reimink en Job Heerink waren noemenswaardig. Het was een tweede helft en uiteindelijk ook een wedstrijd waarbij het resultaat het belangrijkst was! Aanstaande zondag 28 april speelt Lemelerveld uit tegen de vv Delden. Aanvang 14.30 uur

  Opstelling Lemelerveld:
  Rowell Evers, Ramon Lorkeers ( 70 Roel Posthoorn), Naud Schrijver, Ian Nijenkamp, Elwin van Lenthe ( 80 Jasper Westerman) Robin Morrenhof, Stan Reimink, Gijs in de Wal ( 80 Mick Kragt) Noah Tuink ( 70 Arjon van Lenthe) Job Heerink en Bram Reimink (80  Bram Smit)