• Aanstaande zondag 3 maart is het super Sunday. In de res.5e klasse nemen de boys van Lemelerveld 6 het om 12.00 uur op tegen de broeders van het 4e elftal. Opvallend dat het 6e elftal prima meedraait en het 4e elftal deze competitie nog geen wedstrijd wist te winnen. Het zal ongetwijfeld weer een sfeervolle dag worden op het Heidepark waarbij de derde helft uiteindelijk het belangrijkst is!

    Voor Lemelerveld 1 breken cruciale weken aan met deze, én volgende week, de 6 punten wedstrijden tegen Reunie en sv Heeten. Beide wedstrijden winnen zal een flinke stap betekenen om aan het eind van de competitie boven de nacompetitie streep te staan. In Borculo wist Lemelerveld de enige uitwedstrijd tot nu toe te winnen, Job Heerink scoorde in de slotseconden de 1-2.

    Aanstaande zondagmiddag komt Reunie ( spreek uit of er puntjes op de u staan) naar het Heidepark. De kampioen van de 4e klasse C van vorig seizoen staat met 2 punten minder dan Lemelerveld op de 11e plaats. De ervaren ploeg uit het Berkelland zal ongetwijfeld meer verwacht hebben van het spelen in de derde klasse. Het ondervindt net als veel andere clubs de gevolgen van de nieuwe piramidevorming. Ook promovendi Heeten en DTC’ 07 hebben het lastig gezien de plek op de ranglijst. De onderlinge verschillen zijn echter klein en alleen MVV’29 springt er bovenuit.

    Bij Lemelerveld, waar afgelopen maandag de terugkeer van Ian Nijenkamp in de sporteditie van de Stentor uitgebreid werd belicht, zal komende zondagmiddag alles op scherp moeten staan om de punten op het Heidepark te houden! Reunie is een lastig te bestrijden ploeg, koploper MVV’29 wist afgelopen zondag moeizaam met 1-3 te winnen in Borculo. Lemelerveld spelers en technische staf hopen dat onze supporters als één man/vrouw achter de ploeg gaan staan! Laten we er een Super Sunday van maken!

    Onder leiding van scheidsrechter David Maestre Rocha is de aftrap om 14.00 uur!

    Pupil van de week is zondagmiddag Gijs Bossink. Gijs speelt in JO 10-2 en wensen hem en zijn familie heel veel plezier!