• Beste leden,

Per 6 november 2021 zijn de coronamaatregelen verzwaard. Voor sporters en sportverenigingen zijn er extra maatregelen opgelegd waar we aan moeten voldoen. Makkelijk is het niet altijd, maar we hebben er wel mee te doen. De besturen van de handbal, volleybal en voetbal bewegen de gehele coronaperiode mee met alle aanpassingen en wijzigingen die door de overheid worden opgelegd. Onderling stemmen we af, zodat op het sportcomplex eenduidige regels zijn. Om het voor onze sporters en bezoekers overzichtelijk te houden én om het sporten mogelijk te maken.

De volgende maatregelen gelden voor de sporthal, sportkantine en het sportpark:

1. Bij de ingangen van de sporthal en sportkantine moet een coronatoegangsbewijs (CTB) getoond worden. Dit geldt voor alle sporters en bezoekers vanaf 18 jaar.
    2. Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig zijn, zijn hiervan uitgezonderd.
    1. Vermijdt drukte in kleedkamers.
    2. Houdt 1,5 meter afstand.
    3. Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten.
    4. Kom met een CTB (vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs die niet ouder is dan 24 uur) naar het sportpark.

Voor het controleren van de CTB in het weekend bij de ingangen willen we jouw hulp vragen. Leden of ouders/verzorgers van leden; samen moeten we deze klus aan kunnen! We hebben bloktijden samengesteld van 2 uur voor de sportkantine. Per bloktijd zijn 2 mensen nodig. De bloktijden (afhankelijk van het thuisprogramma) zijn:

• 9:00 – 11:00 uur
    • 11:00 – 13:00 uur
    • 13:00 – 15:00 uur
    • 15:00 – 17:00 uur

Wil je de vereniging voorthelpen dan is hulp welkom! Een drankje na afloop staat klaar. Aanmelden, onder vermelding van dag en tijd, kan bij:  Mark Brok via voorzitter@vvlemelerveld.nl

In het weekend van 13 en 14 november willen we starten met deze gezamenlijke maatregelen. Meld je daarom z.s.m. aan voor dit weekend en/of de weekenden die komen gaan.

We vragen nadrukkelijk ieders medewerking bij de hierboven beschreven regels, zowel van onze bezoekers als onze leden.

Bestuur vv Lemelerveld