• De (jeugd)opleiding van VV Lemelerveld is de levensader van de club. De vereniging is dan ook verheugd te mogen melden dat de posities van vier jeugd trainers en de functie van hoofd jeugd opleiding voor aankomend seizoen zijn vastgelegd. Samen met de voorzitter van de technische commissie Leon Cents zijn afgelopen week de contracten getekend.

De functie van hoofd jeugd opleiding zal net als afgelopen seizoen ook volgend seizoen bekleed worden door Daniel Cuppers. Zoals eerder al te lezen viel op de site wordt Maurits Hogenkamp de nieuwe trainer van JO19-1. Maurtis volgt daarmee de naar de senioren vertrokken Patrick Speentjes op. Marco Niens wordt de nieuwe trainer van JO17-1. Vorige seizoen was Marco nog trainer bij JO13-1, maar aankomend seizoen zal hij voor de groep van JO17-1 staan. Bij JO13-1 wordt Marco opgevolgd door Jesse Eilert. Jesse begint hiermee zijn eerste seizoen als trainer van de JO13-1. Tot slot heeft ook Kevin Reimink zijn contract verlengd. De jonge oefenmeester zal volgend seizoen wederom de JO15-1 gaan trainen.