• Competitie indeling eerste elftal seizoen 2020/2021 bekend

10 jul 2020
  • De tegenstanders van het eerste elftal van vv Lemelerveld voor het seizoen 2020/2021 zijn bekend. Na een abrupt eind aan een enerverend vorig seizoen waarin Lemelerveld de koppositie bekleedde, is het eerste elftal nu ingedeeld in de 2e klasse J.

Door deze indeling zal het eerste voor de uitwedstrijden voornamelijk moeten afreizen naar het oosten. Maar met Wijhe in de competitie staat er ook een mooie derby op het programma. Favoriet voor de titel in deze klasse is Suryoye Mediterraneo, waarbij Krabbe (als oud trainer van PEC Zwolle) voor de groep staat. Het is daarnaast nog afwachten hoe de overige ploegen zich hebben versterkt en of er nog talentvolle jeugd zal doorbreken in het komende seizoen.

Aan Lemelervelds zijde zal Wesley Vlierman gaan kijken of hij een treetje lager kan gaan voetballen. Twee jonge spelers zullen gaan aansluiten bij het vlaggenschip van de vereniging. Dit zijn Noah Tuïnk en Mark Meijer.