Route & Plattegrond

Klik hier voor een routebeschrijving met Google Maps.

Vanuit de richting Raalte

Sportcomplex Heidepark kunt u vanuit de richting Raalte (N 348) bereiken door direct na Esso tankservice de afslag Lemelerveld rechts te nemen. Op de driesprong bij Cafe ‘t Hoekje gaat u rechts de Nieuwstraat in. Vervolgens neemt u de eerste weg links, de Verbindingsweg en na 200 meter vindt u rechts de grote parkeerplaats. U kunt ook de verwijsborden van de A.N.W.B. van camping Heidepark volgen.

Vanuit de richting Ommen

Vanuit de richting Ommen via de N348 neemt u de afslag Lemelerveld en gaat u rechtsaf het dorp in. Doorrijden tot over het kanaal, dan direct rechts en vervolgens rechtsaf de brug annex kanaaloverkluizing over en deze weg blijven volgen tot Cafe ‘t Hoekje. Rechtdoor de Nieuwstraat in en vervolgens de eerste weg links, Verbindingsweg. Na 200 grote parkeerplaats rechts.

Vanuit de richting Heino – Zwolle

Vanuit de richting Heino – Zwolle blijft u borden doorgaand verkeer volgen. Na het industrieterrein einde weg links. Dit is vlakbij de op en afrit van de N348. Rechtdoor het dorp in en rijden volgens routebeschrijving uit de richting Ommen.

Vanuit de richting Hankate / Lemele

Vanuit de richting Lemele steekt u de eerste brug over binnen de bebouwde kom en gaat u rechtdoor de Heideparkweg op, vervolgens de eerste weg rechts, de Verbindingsweg en na 400 meter vindt u links de grote parkeerplaats. U kunt ook de verwijsborden van de A.N.W.B. van camping Heidepark volgen. De toegangsweg van de camping voorbij rijden naar het parkeerterrein van het sportpark.

Plattegrond sportpark Heidepark