• Belangrijke winst voor Lemelerveld bij Fc Trias

  14 apr 2024
 • Lemelerveld boekte een prachtige, maar ook belangrijke overwinning in het uitduel bij FC Trias. Op het scitterende sportcomplex in Winterswijk werd het 0-1 door een fraaie treffer van Job Heerink.

  MVV ’29 werd deze zondagmiddag de ongeslagen kampioen van de 3e klasse A door in en tegen Reutum met 0-3 te winnen. Onze felicitaties gaan naar de terechte kampioen uit Harbrinkhoek.

  In Winterswijk was Lemelerveld de eerste 25 minuten de baas maar kansen leverde dit nauwelijks op. In het verloop van de eerste helft waren de ploegen gelijkwaardig, was er wel aanvallend dreiging maar hoefden de doelmannen nauwelijks een actie te komen. Trainer Emiel Maat benadrukte in de rust om de kalmte te bewaren en dat er mogelijkheden kwamen. Een kwartier voor tijd was het invaller Bram Reimink die slim de bal bij Job Heerink bezorgde. Lemelervelds topscorer krulde fraai de bal binnen voor de 0-1. In de slotfase speelde Fc Trias alles of niets en was er veel druk op het doel van doelman Rowell Evers. Linker verdediger Elwin van Lenthe maakte met een cruciale redding vlak voor tijd een enorme kans voor Fc Trias onschadelijk en zo trok Lemelerveld de overwinning met veel strijd over de streep. De lange terugreis maakte de belangrijke winst tot een waar feestje dat werd voorgezet in een afgeladen clubhuis bij de lady’s day. Trainer Emiel Maat roemde na afloop de strijdlust en het collectief van zijn ploeg. Om de nacompetitie te ontlopen wordt het met de week spannender. Maar liefst zes ploegen vechten om die veilige 9e plek op de ranglijst.

  Aanstaande zondag speelt Lemelerveld thuis tegen naaste concurrent vv Reutum en ook dat wordt weer een soort van finale. Op het Heidepark is zondag de aftrap 14.00 uur en de voorbeschouwing op dit duel vanaf donderdag op www.vvlemelerveld.nl

  Opstelling Lemelerveld:
  Rowell Evers, Roel Posthoorn ( 55 min Ramon Lorkeers), Naud Schrijver, Ian Nijenkamp, Elwin van Lenthe, Gijs in de Wal, Robin Morrenhof, Stan Reimink, Arjon van Lenthe ( 70 min Bram Smit) Job Heerink en Noah Tuink ( 70 Bram Reimink)