Vacature trainer JO19-1 Seizoen 20-21

De (jeugd)opleiding van VV Lemelerveld is de levensader van de club. Wij begeleiden spelers in hun ontwikkeling met als uiteindelijke doel ons 1e elftal op niveau te kunnen laten spelen en dat gaat behoorlijk goed. VV Lemelerveld is actief op diverse fronten: jongens-, meisjes-, heren-, dames- en veteranenvoetbal.

Wij zijn opzoek naar een trainer voor ons JO19-1 team dat momenteel uitkomt in de hoofdklasse. Trainingsdagen zijn bij voorkeur maandag- en woensdagavond, maar zijn in bespreekbaar. Wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag.

Wij zoeken een trainer met ervaring en bij voorkeur aan iemand met de bij deze functie horende papieren. Via de club zijn er eventueel mogelijkheden om deze te behalen. De functie is per augustus 2020 beschikbaar.

De volgende punten zien wij graag terug:

• Je bent in staat om kwalitatief goede trainingen aan te bieden, tactisch onderlegd en hebt de capaciteit om hier resultaten mee te boeken;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over stimulerende en leidinggevende capaciteiten;
  • Je bent bekend met de cultuur van een dorpsclub.

Onderstaande punten behoren tot jouw takenpakket:

• Het trainen van JO19-1;
  • Het, in overleg, selecteren en samenstellen van voetballers voor JO19-1;
  • Het coachen van JO19-1;
  • Trainings- en wedstrijdvoorbereidingen van JO19-1.

De vergoeding die je zult ontvangen is afhankelijk van je ervaring en diploma’s en zal in overleg besproken worden.

Ben jij onze nieuwe trainer? Neem dan contact op met Leon Cents. Heb je vragen? We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Je sollicitatie en CV kun je mailen naar:

technischecommissie@vvlemelerveld.nl

Leon Cents