VV Lemelerveld

Lemelerveld, eerste en tweede helft in evenwicht met de score

Lemelerveld heeft de uitwedstrijd in Zuidwolde met 0-6 gewonnen. Gevierde man was Wesley Vlierman met 3 doelpunten, Jaron Hulsink schoot fraai binnen vanaf de zijlijn. Jordy Lugtenberg en Matthias Reimink zorgde beiden voor een doelpunt. Het was een prima potje voetbal voor het doelsaldo.

De eerste twee edities van deze uitwedstrijd werden onder stralende en warme omstandigheden gespeeld. Deze laatste versie begon in een dikke hagelbui en een straf windje die over het veld ging. Het is een keer wat anders.

De beginfase had Zuidwolde een licht veldoverwicht en hadden ze de kansen om de score te openen. Maar de Lemelerveldse defensie en keeper Rik Ramaker gaven niets weg. Na deze fase legt Lemelerveld de eerste goede aanval van deze wedstrijd op de nepsprieten. Jaron Hulsink is aan de zijlijn het eindstation. Hij weet de bal vanaf zijn positie in het zijnet bij de tweede paal binnen te schieten en daarmee komen de mannen van trainer Richard Smit op 0-1 voorsprong.

Na dit doelpunt wordt de doelman van Zuidwolde er niet zekerder op. Alle ballen op goal worden tegen gehouden, maar hij heeft niets klem. Lemelerveld profiteert hier niet van, door alerter op dit soort ballen te reageren. Matthias Reimink kiest voor een stift als de bal plotseling vlak voor hem blijft liggen, zijn inzet gaat er niet in. Zuidwolde heeft 10 minuten voor rust nog een kans, maar hier mist scherpte in de afronding. In de 40ste minuut wordt een goal van Lemelerveld afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Nog geen minuut later kunnen de handen wel op elkaar, want Wesley Vlierman schiet langs de keeper zijn eerste van de middag binnen. Diezelfde Vlierman schiet op slag van rust ook de 0-3 binnen, dit is tevens de ruststand.

Na de rust pakt Lemelerveld het goede aanvalsspel direct weer op. Na een fraaie steekpass scoort Jordy Lugtenberg de 0-4. De keeper van Zuidwolde heeft ondertussen weer voldoende vertrouwen gekregen in eigen kunnen, want een schot van Stijn Kogelman heeft hij goed vast en ook een vrije trap weet hij uit de goal te houden. Na een uur spelen tikt Vlierman de bal mooi binnen en heeft hij zijn derde doelpunt van deze middag er in liggen en is het 0-5. Het laatste doelpunt van deze wedstrijd komt op naam van Matthias Reimink. En daarmee komt de stand op 0-6. Na dit doelpunt hadden Stan Reimink in samenwerking met debuterende Bram Reimink nog een mogelijkheid om te scoren, maar de eerst genoemde Reimink schoot de bal rakelings over.

Volgende week zondag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt in Dedemsvaart.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Naud Schrijver, Ian Nijenkamp, Joey Nijenkamp, Jaron Hulsink (62’ Jasper Gerritzen), Robin Morrenhof (82’ Bram Reimink), Jeroen Exel (69’ Stan Reimink), Stijn Kogelman, Wesley Vlierman, Jordy Lugtenberg en Matthias Reimink.