Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling

De eerste seizoenshelft zit er op, het is tijd voor de winterstop. Voor voetballers/voetbalsters en alle vrijwilligers/vrijwilligsters van onze vereniging een rustmoment. Heel veel dank voor jouw inzet het afgelopen jaar! Dit is het moment om even om terug te kijken op het afgelopen jaar, om de accu op te laden en om vooruit te kijken naar wat 2020 ons kan of gaat brengen. Op sportief gebied zijn kampioenschappen of promoties mogelijk bij diverse teams. Op organisatorisch vlak is er veel te doen. Het 75 jarig jubileum komt er aan, met diverse activiteiten voor de gehele vereniging van jong tot oud. Veel festiviteiten zijn in het weekend van 1 tot en met 3 mei, maar ook gedurende het jaar zijn er activiteiten.

Het bestuur nodigt je uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari. Vanaf 16:00 uur tot 18:00 uur zijn leden, vrijwilligers en sponsoren van de vereniging van harte welkom in de sportkantine.

Fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een sportief en gezond 2020!