Lemelerveld 1

Lemelerveld laat op stoom

Na, voor het eerst dit seizoen achter te hebben gestaan, wordt in de tweede helft voldoende gescoord voor de overwinning. Bij rust was het 1-0, na rust werd orde op zaken gesteld. EMMS tegen Lemelerveld werd 1-3.

EMMS startte met een 5 mans verdedigingslinie om de veel scorende spelers van Lemelerveld af te stoppen. Lemelerveld probeerde wel te voetballen, maar liep tegen een muur op. De opbouw van achteruit en het veldspel op diverse plekken was onvoldoende effectief om de muur te door breken. In de 23e minuut werd het onverzorgde spel afgestraft en schiet EMMS zich naar een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust heeft Lemelerveld een enorme mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. De bal ligt voor het intikken voor de goal, maar geen van de spelers van Lemelerveld is in de buurt om het leder tegen de touwen te jagen. Ruststand 1-0.

In de tweede helft is het spel iets beter verzorgd na wat tactische omzettingen.  Jordy Lugtenberg brengt de stand al gauw na rust op 1-1. Vlak daarna krijgt Matthias Reimink de kans om de voorsprong uit te bouwen, zijn schot gaat er niet in. Een paar minuten later is het wel raak uit een corner. Lugtenberg knikt met het hoofd de bal binnen, stand 1-2.  Diezelfde Lugtenberg schiet daarna op de paal. Vlak voor tijd komt EMMS nog gevaarlijk dichtbij de 2-2. De bal wordt van de lijn geschoten en keeper Rik Ramaker gooit zich voor de bal. In de tegenaanval, als de klok op het scorebord al op 90 minuten staat, schiet Stijn Kogelman de 1-3 binnen. Mindere wedstrijden moet je ook kunnen winnen. Lemelerveld wint in Slagharen met 1-3.

Volgende week zondag komt een oude bekende tegenstander op het Heidepark. Lemelerveld tegen Heerde staat dan op het programma, de wedstrijd begint om 14:00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Naud Schrijver, Ian Nijenkamp, Joey Nijenkamp, Jasper Gerritzen (46’Jaron Hulsink), Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Stijn Kogelman, Teun in de Wal (77’ Wesley Vlierman), Jordy Lugtenberg en Matthias Reimink (87’ Stan Reimink).