Voorbeschouwing vv Beilen – Lemelerveld

Het ging afgelopen maandag in supporterskringen nog wel even over de gemiste strafschoppen en de  kans  die voor een leeg doel werd naast geschoten in het uitduel tegen SC Emmeloord. Voor het eerst gingen de drie punten wel mee naar huis vanuit de polder door het vroege doelpunt van Matthias Reimink.

A.s zondag wacht Lemelerveld opnieuw een lastig uitduel als het op bezoek gaat bij de vv Beilen. De Geel-zwarte formatie van trainer Erik de Jong behaalde afgelopen zondag een zwaar bevochten 3-2 overwinning op vv Drachten. Beilen verloor de eerste wedstrijd met 2-1 bij vv Heerde.

Vv Beilen speelt voor het 4e seizoen in de 2e klasse. Daarvoor speelde de bijna 100 jarige club  vele jaren in de 3e klasse Noord. In de jaren ’90 speelde vv Beilen een zevental jaren 2e klasse en kende ook in 2006 en 2007 een kort verblijf op dat niveau.

Afgelopen seizoen wist Lemelerveld met 0-2 het uitduel te winnen in Beilen door doelpunten van  Stijn Kogelman en Job Heerink  maar gemakkelijk ging dat bepaald niet. Zondag zal er weer op het scherpst van de snede geknokt moeten worden voor de drie punten. Bij Lemelerveld is Wesley Vlierman nog niet hersteld, verder is iedereen fit.

Aanvang op het gerenoveerde sportpark Noord- West aan de Eursingerweg 14 in Beilen is 14.00 uur