Opnieuw drie punten erbij.

0

Lemelerveld deed zondagmiddag uitstekende zaken door het bij voorbaat lastige uitduel met vv Beilen met 0-2  te winnen. Daarmee haalt de ploeg van Richard Smit de volle buit binnen in de nog jonge competitie en staat fier aan kop in de 2e klasse K Noord. Lemelerveld startte in Beilen voortvarend met mogelijkheden voor Matthias Reimink en Jordy Lugtenberg. In de 14e minuut staat Stijn Kogelman op de goede plek voor de 0-1. Daaraan ging een gevalletje wel of geen buitenspel aan vooraf. Scheidsrechter Alkema overrulede de Beilense grensrechter, terecht volgens alle Lemelervelders en onterecht volgens het Beilense kamp. Gevalletje VAR maar die was niet aanwezig.  In het verloop van een vlakke 1e helft zijn er weinig mogelijkheden voor beide ploegen. Vlak voor rust komt Jordy Lugtenberg een teenlengte te kort bij een scherpe voorzet. Direct na rust is Stijn Kogelman gevaarlijk als hij door de verdediging slalomt maar net over schiet. Teun in de Wal bleek 15 minuten na rust  over voldoende zelfvertrouwen te beschikken. Vorige week mistte hij tegen Emmeloord een strafschop maar nu schoot hij een toegekende strafschop onberispelijk raak. De snelle en handige Jordy Lugtenberg was even daarvoor binnen het strafschopgebied vastgehouden. Beilen kreeg halverwege de 2e helft een dikke mogelijkheid maar de spits wilde het te mooi doen. Pas in de laatste tien minuten met veel aanvalsdrang kwam Beilen tot kleine kansjes. Zoals zo vaak, is doelman Rik Ramaker dan de juiste man op de juiste plaats. Al met een beetje verdiende overwinning met vaak te onrustig  en onnauwkeurig voetbal.

Aanstaande zondag komt het Vollenhovense VENO naar Het Heidepark. De ploeg uit de kop van Overijssel promoveerde afgelopen seizoen maar de kennismaking met de 2e klasse leverde nog geen punten op.

Aanvang is 14.00 uur.

Opstelling Lemelerveld:
Rik Ramaker, Jasper Gerritsen, Naud Schrijver, Joey Nijenkamp, Jaron Hulsink, Jeroen Exel, Robin Morrenhof, Matthias Reimink( 62 Job Heerink) Teun In de Wal, ( 89 Stef Huisjes) Jordy Lugtenberg, Stijn Kogelman ( 70 Ian Nijenkamp)

Geef een reactie

*