Nieuwe webshop VV Lemelerveld

De laatste paar maanden zijn we bij VV Lemelerveld druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe webshop. Miranda Bakker en Renzo Hoogenboom waren van mening dat de webshop wel een betere uitstraling en een groter assortiment kon gebruiken. Daarom zijn Miranda en Renzo samen met Joost Bruins van Sport-Inn Bruins in Zwolle aan de slag gegaan.

Dit heeft ertoe geleid dat VV Lemelerveld in Hummel een nieuwe kledingsponsor heeft gevonden. Samen met Joost is er clubkleding uitgezocht en is er gekeken naar accessoires. Alle producten worden overzichtelijk weergeven in de webshop en zijn makkelijk te vinden. Bij het opzetten van de nieuwe webshop is speciaal aandacht besteed aan de dames binnen onze voetbalverening. In de webshop is dan ook een mooie dameslijn opgenomen.

Met vijf leden van onze voetbalvereniging zijn we bij het bedrijf Deventrade in Deventer geweest voor een fotoshoot. Alle bestellingen die geplaatst worden via de webshop, verlopen via dit bedrijf. Zij vertegenwoordigen diverse sportmerken, waaronder Hummel, en hebben 98 procent van de artikelen altijd op voorraad liggen. De clubkleding kan allemaal naar eigen wens en met naam en/of clublogo bedrukt worden. Onbedrukte kledingis doorgaans met uiterlijk twee werkdagen op het opgegeven adres, bij bedrukte kleding is dit vijf werkdagen.

De nieuwe webshop is niet alleen bedoeld voor leden van VV Lemelerveld. Naast onze clubkleding kun je er namelijk ook terecht voor alle andere artikelen van Hummel, Stanno of Reece. Deze producten zijn te vinden onder het tabblad ‘sportkleding’. Voor aanbiedingen kun je terecht onder het kopje ‘outlet’.

Iedere bestelling die via de nieuwe webshop wordt geplaatst, levert onze vereniging een bedrag op. Ben jij op zoek naar nieuwe sportkleding/accessoires? Of wil je met je team warmloopshirts aanschaffen? Doe dit dan vooral via de webshop! Hoe meer bestellingen er geplaatst worden, des te groter het bedrag dat wij als vereniging ontvangen.

De webshop is te bezoeken via deze link of via de banner op de homepage.

Mochten er vragen zijn over de artikelen of bestelwijze dan kun je contact opnemen met:
Miranda Bakker – 06-47643178
Renzo Hoogenboom – 06-10555400