75-jarig jubileum VV Lemelerveld

Vrijdag 1 mei 2020 is het 75 jaar geleden dat voetbalvereniging Lemelerveld is opgericht. Een mijlpaal en dat willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom worden er vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 mei allerlei activiteiten georganiseerd.

Als vereniging zijnde hebben wij voor het betreffende speelweekend een vrijstelling aangevraagd bij de KNVB. Dit houdt in dat er geen van onze teams in actie zal komen, waardoor we extra veel tijd hebben om gezamenlijk stil te staan bij ons jubileum.

Uiteraard willen wij het jubileum met zoveel mogelijk van onze (oud-)leden vieren, dus omcirkel vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 mei alvast in jouw agenda. LET OP: dit betreft het laatste weekend van de meivakantie!

Over de verdere invulling van het jubileumweekend zullen wij in de loop van dit seizoen meer bekendmaken.