Lemelerveld wint 2e bekerduel.

0

In een enerverend bekerduel was het bij vlagen genieten van goed voetbal tussen de twee ploegen uit de 2e klasse Noord en Oost. Lemelerveld en het Hengelose Achilles 12 bleken op de prachtige grasmat van Het Heidepark volledig aan elkaar gewaagd.  Technisch vaardig en snel combinerend wisten beide ploegen regelmatig dotten van kansen te creëren. De Hengeloers troffen echter doelman Ramaker op hun weg of waren te onnauwkeurig in de afwerking. Bij Lemelerveld was Matthias Reimink  geweldig op dreef en hij prikte  uit een fraaie aanval binnen 10 minuten  heel beheerst de 1-0 binnen. Achilles 12 speelde volle bak op de aanval maar moest op slag van rust toezien hoe hun verder prima spelende doelman de fout inging op een niet al te hard schot van Job Heerink: 2-0.  Na rust werd de aanvalsdrift van Achilles nog groter en duurde het niet lang voor de dik verdiende tegentreffer hard werd binnen geschoten. Lemelerveld counterde in de zeeën van ruimte die weg werden gegeven. Pas tien minuten voor tijd was Teun in de Wal de verdediging te snel af voor de 3-1 en vlak daarna scoorde hij met een fraaie boogbal over de doelman de 4-1 . Invaller Rik Lugtenberg mikte vlak voor tijd de bal net aan de verkeerde kant van de paal. Dat zou ook  te veel van het goede geweest zijn. Al met al een zeer nuttig ( oefen) duel voor beide ploegen mede door het hoge tempo waarin werd gespeeld.

A.s zondag 15 september gaat Lemelerveld op bezoek bij 1e klasser Rohda Raalte voor de laatste wedstrijd in deze eerste bekerronde. Rohda R en Den Ham staan er  met 4 punten uit 2 duels het beste voor in deze groep. Aanvang op het Tijenraan; 14.00 uur

Opstelling Lemelerveld:

Rik Ramaker, Joey Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Noud Schrijver, Jaron Hulsink, Jeroen Exel, (60e min Ian Nijenkamp) Robin Morrenhof, Stijn Kogelman, (70e min Rik Lugtenberg) Job Heerink, ( 45e min Jordy Lugtenberg) en Teun in de Wal.

Auteur: Anton Sibelt

Geef een reactie

*