VV Lemelerveld

Wetraveld van 19 t/m 25 augustus nog gesloten

0

Het wetraveld mag op aangeven van de gemeente nog niet in gebruik worden genomen. De staat van het veld laat dat niet toe. Na de laatste inzaaiwerkzaamheden is het gras onvoldoende opgekomen; kale plekken in de mat is het gevolg.

Geheel volgens traditie willen alle teams direct na het Sukerbietenfeest weer starten met de trainingen en zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Door het wegvallen van het wetraveld is de trainingscapaciteit drastisch afgenomen. Teams krijgen nader bericht over het gebruik van de trainingsruimte.

Kleedkamers
Afgelopen zomerstop hebben diverse bedrijven en vrijwilligers de kleedkamers gerenoveerd. De kleedkamers zien er weer goed uit. De laatste puntjes moeten nog worden afgerond. Met ingang van maandag 19 augustus zijn kleedkamers 9 t/m 14 weer in gebruik. Kleedkamers 4 t/m 7 gaan op een later moment open. Hou het infokastje bij de kleedkamers in de gaten wanneer dat zal zijn. Teams kunnen na melding bij ondergetekende gebruik maken van de kleedkamers in de spelzaal als daar ruimte is.

Mark Brok
Secretaris vv Lemelerveld

Geef een reactie

*