Kleedkamer renovatie en schoonmaak vacature

0

Kleedkamer renovatie
De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de renovatie van de kleedkamers. Er moet nog het nodige gedaan worden, maar de werkzaamheden liggen op schema. De planning is dat alle kleedkamers weer gebruiksklaar zijn op maandag 19 augustus.

Met name de doucheruimtes zijn flink onder handen genomen. Installatiebedrijf Hulsman heeft nieuwe douchedrukkers en douchekoppen geïnstalleerd, deze waren namelijk nodig aan vervanging toe. Het vergde veel hak- en breekwerk omdat ook de aanvoerleidingen aangepast moesten worden. De wanden van de douchedrukkers zijn voorzien van nieuw tegelwerk. Een klus die medewerkers van tegelzetbedrijf Nijkamp uit Raalte vakkundig hebben uitgevoerd. De plaatsing van een nieuwe boiler zal de nodige energiebesparing opleveren. Een waterontharder zal naar verwachting tot een reductie van kalkafzetting leidden en waardoor het minder onderhoud wordt gevraagd. Daarnaast zijn er in een aantal kleedkamers nieuwe deuren en kozijnen geplaatst. ( “En nou maar hopen dat iedereen er een beetje zuinig mee omgaat” verzuchtten de mannen van de onderhoudsploeg! )

Er liggen nog volop plannen voor de komende jaren die tot verbetering en verfraaiing van ons sportpark moeten leiden.

Onderhoudsploeg goud waard
De onderhoudsploeg is al vele weken druk met schilder- en renovatiewerk werk. Daarnaast verrichtten ze ook heel veel ondersteuning  voor de bedrijven die andere (onderhouds) werkzaamheden uitvoeren. Zo is bijvoorbeeld in alle kleedkamers o.a. nieuwe led verlichting aangebracht.

Wat velen misschien is ontgaan is dat de heren van de onderhoudsploeg zich naast de werkzaamhden ook nog eens enorm druk maken om de staat van de velden, deze wil iedereen er straks natuurlijk weer prima bij hebben liggen! Regelmatig worden daarom de verantwoordelijken bij de gemeente Dalfsen aangespoord meer aandacht te besteden aan bv het sproeien van de velden.

Schoonmaker/maakster gevraagd:
Op de maandag- en vrijdagochtenden worden tijdens het voetbalseizoen alle kleedkamers schoon gemaakt. (Uiteraard dienen teams na training of wedstrijd de kleedkamers schoon achter te laten) De functie van vaste schoonmaker was tot het voorjaar bezet, maar door het toe treden tot een vast dienstverband elders is deze functie weer beschikbaar.  De onderhoudsploeg heeft het schoonmaken sinds het voorjaar tijdelijk overgenomen, maar voor het nieuwe seizoen zijn we dringend op zoek naar een dame of heer die op maandag en vrijdag enkele uren tegen een redelijke vergoeding deze werkzaamheden op zich wil nemen. Het kan ook als duobaan, in overleg is veel mogelijk.

Voor verder info kunt u bellen met Jan Heerink; 06-15626466

 

 

Geef een reactie

*