Lemelerveld wint dik verdiend van Emmeloord

0

Op een zonovergoten sportpark Heidepark boekte Lemelerveld vanmiddag een eenvoudige zege op SC Emmeloord. De thuisploeg kwam nauwelijks in de problemen en wist zelf vier keer het net te vinden. Eindstand: 4-0.

Lemelerveld begon sterk aan de wedstrijd en zette Emmeloord direct onder druk. Toch was de eerste grote kans voor de bezoekers. Na 5 minuten ging een aanvaller van Emmeloord alleen op doelman Ramaker af, maar hij wist de inzet knap te keren. Een minuut later had Stijn Kogelman de thuisploeg op 1-0 kunnen zetten. Zijn inzet belandde net naast de goal.

Nadat de doelman van Emmeloord enkele Lemelerveldse inzetten had gepareerd, moest hij zich in de 27e minuut gewonnen geven. Jasper Gerritzen gaf de bal uitstekend voor op Kogelman, die beheerst binnenschoot. Na de 1-0 bleef het eenrichtingsverkeer. Het was wachten op de tweede treffer van de oranje-witten en dit duurde niet heel lang. Matthias Reimink kreeg de bal in de 35e minuut in de zestien voor zijn voeten en schoot raak: 2-0.

Na rust kwam Lemelerveld opnieuw goed uit de startblokken. Binnen drie minuten lag de bal alweer in het net. Het was opnieuw Kogelman die de Emmeloordse doelman te slim af was. Met een mooie schuiver in de verre hoek schoot hij de thuisploeg op een 3-0 voorsprong. De bezoekers probeerden er vervolgens nog wat van te maken, maar werden niet of nauwelijks gevaarlijk. Lemelerveld nam wat gas terug, maar wist er toch nog 4-0 van te maken via Jordy Lugtenberg.

Ondanks de klinkende overwinning blijft Lemelerveld tweede op de ranglijst. Koploper Dalfsen boekte een 2-0 overwinning op Dedemsvaart. Volgende week gaat Lemelerveld op bezoek bij FC Assen. Aanvang op sportpark De Hoogspanning is 14.00 uur.

Geef een reactie

*