Lemelerveld wint van Asser Boys

Lemelerveld wint de tweede uitwedstrijd op rij, dit maal werd Asser Boys aan de zege kar gebonden. Door doelpunten van  Job Heerink, Teun in de Wal en invaller Jaron Hulsink werd op Drentse grond met 0-3 gewonnen.

Op voorhand een wedstrijd tussen de koploper en een tegenstander uit de onderste regionen van de 2e klasse L. Een makkelijke wedstrijd werd het niet; de inval keeper van de gastheren had zijn dag en ranselde menig schot uit zijn goal. Toch kon hij het niet voorkomen, nadat het al 20 minuten eenrichtingsverkeer was,  dat Job Heerink de 0-1 kon scoren. Na een half uur moet keeper Rik Ramaker de eerste kans van Asser Boys onschadelijk maken. Vlak voor rust was er nog een kans op 0-2 maar ook hier gaat de bal er niet in.

Vlak na rust heeft Lemelerveld een aantal kansen om de score uit te breiden. De bal wordt daarbij ook 2 maal van de lijn gehaald door keeper en verdedigers van Asser Boys.  Na een prima onderschepping van de bal in de Asser verdediging door Stijn Kogelman legt hij de bal panklaar voor Teun in de Wal. In de Wal scoort beheerst de 0-2. In blessuretijd weet Jaron Hulsink de bal tegen de touwen te werken en zo staat het 0-3.

Ook aankomende zondag speelt Lemelerveld weer een uitwedstrijd. Dit maal gaat de reis naar Stadskanaal. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jasper Gerritzen, Ian Nijenkamp, Joey Nijenkamp (72’ Robin Morrenhof), Stan Tielbeke, Remco Smit, Jeroen Exel, Teun in de Wal, Matthias Reimink (72‘ Jordy Lugtenberg), Stijn Kogelman (72’ Jaron Hulsink) en Job Heerink.