Lemelerveld wint opnieuw en loopt uit op Dalfsen

0

Lemelerveld heeft opnieuw drie punten bij kunnen schrijven vanmiddag. De ploeg van Richard Smit won op het eigen sportpark Heidepark met 4-0 van SC Erica, dat weinig in te brengen had.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het direct Lemelerveld dat de dienst uitmaakte. De thuisploeg had verreweg het meeste balbezit en zocht rustig naar een opening in de defensie van SC Erica. Toch duurde het nog tot de 18e minuut voor de eerste treffer viel. Robin Morrenhof speelde een toegekende vrije trap snel in op Job Heerink en de aanvaller schoot de bal achter de doelman van de bezoekers.

SC Erica kwam vervolgens iets beter in de wedstrijd. De bezoekers raakten eerst de paal en vervolgens haalde Lemelerveld-verdediger Stan Tielbeke een bal van de lijn. Toch was het Lemelerveld dat in minuut 33 het tweede doelpunt van de wedstrijd maakte. Jordy Lugtenberg speelde de bal diagonaal naar Stijn Kogelman, die na een keurige aanname de 2-0 op het scorebord schoot. Zes minuten later maakte Matthias Reimink er 3-0 van, waardoor de wedstrijd al gespeeld was. Dit was tevens de ruststand.

Lemelerveld nam na rust wat gas terug, waardoor de wedstrijd een stuk minder aantrekkelijk werd. Toch was Erica niet bij machte om wat terug te doen. Veel verder dan een paar ongevaarlijke schoten van afstand kwamen de bezoekers niet. Het laatste doelpunt van de wedstrijd was wederom afkomstig van Lemelerveldse zijde. Dit was tevens de mooiste van de middag. Jordy Lugtenberg, zo’n beetje de kleinste man binnen de lijnen, kopte de bal uit een corner fraai over de keeper heen. Eindstand: 4-0.

Nummer twee Dalfsen verloor vandaag met 6-2 bij Rolder Boys, waardoor Lemelerveld nu drie punten voorsprong heeft in 2L. Volgende week gaat Lemelerveld zelf op bezoek bij de club uit het Drentse Rolde.

Geef een reactie

*