Derby Day: Lemelerveld 1 – SV Dalfsen 1

Sportpark Heidepark is zondag 17 februari toneel voor de wedstrijd Lemelerveld 1 – Dalfsen 1. Niet alleen is dit een echte gemeentederby, maar het is ook nog eens de strijd tussen lijstaanvoerder Lemelerveld en nummer twee Dalfsen. Er staat heel wat op het spel dus!

Beide ploegen stonden in september vorig jaar ook al tegenover elkaar. De wedstrijd op sportpark Gerner in Dalfsen eindigde destijds, met het nodige geluk, in een 3-2 overwinning voor de Dalfsenaren. Lemelerveld heeft dus nog een appeltje te schillen met zijn directe concurrent in de strijd om de titel in de tweede klasse L.

Om een extra feestelijke draai te geven aan deze Derby Day, staan er rondom de wedstrijd diverse activiteiten op het programma. Het programma begint vanaf 12.00 uur in de kantine. DJ Kappa zal dan voor een muziekje zorgen. Uiteraard kunnen ook de voetbalwedstrijden in de Eredivisie deze middag gewoon gevolgd worden op de televisieschermen in het clubgebouw.

Voorafgaand aan de wedstrijd spelen JO8-spelers een onderling partijtje. Vlak voor de aftrap, die verricht wordt door de kersverse Prins Oetra de Eerste en Jeugdprins Pek de Eerste, wordt er tevens een Lemelerveldse speler in het zonnetje gezet voor het bereiken van de 150 wedstrijden in de hoofdmacht. Wie dat is blijft nog een verrassing. Na afloop van het duel treedt zanger Marco ten Kate op in de kantine. Onder het genot van een hapje en een drankje hopen wij dan de overwinning van Lemelerveld met elkaar te vieren.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens, en vooral ook na, de wedstrijd.