Heb jij interesse in Walking Football? Laat het ons weten!

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst Walking Football: een vorm van voetbal waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Bij deze variant mag er tijdens een partijtje niet gerend worden. Er mogen ook geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat jij je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken/blijven bij de vereniging.

Lijkt het jou leuk om hier aan mee te doen? Laat het ons weten via seniorencommissie@vvlemelerveld.nl Uiteraard is het ook mogelijk om je samen met een groep of vrienden op te geven. Bij voldoende animo gaan we kijken of het mogelijk is een Walking Football-team op te richten binnen onze club.

Hier een korte impressie van de KNVB over Walking Football.