Meld je aan voor cursus Verenigingsscheidsrechter

Bij voetbalvereniging Lemelerveld start binnenkort de cursus Pupillenscheidsrechter. Wij hebben maar liefst achttien aanmeldingen mogen ontvangen, waardoor deze cursus helemaal vol zit. Hartstikke mooi natuurlijk, want we kunnen nog wel wat extra scheidsrechters gebruiken!

Lijkt het jou ook leuk om te fluiten en was je te laat voor de cursus Pupillenscheidsrechter of zat deze al vol? Niet getreurd, want wij willen binnenkort ook de cursus Verenigingsscheidsrechter aanbieden! Het is niet noodzakelijk om eerst de cursus Pupillenscheidsrechter te volgen voordat jij deel kunt nemen aan de cursus Verenigingsscheidsrechter.

Verschil met de cursus Pupillenscheidsrechter is dat de cursus Verenigingsscheidsrechter jou het recht geeft om wedstrijden 11 tegen 11 te fluiten. Deelnemers aan de cursus Verenigingsscheidsrechter leren tijdens de cursus leiding te geven aan 22 spelers. Ook wordt er aandacht besteed aan het toepassen van de spelregels. Alle cursisten staan onder begeleiding van een praktijkbegeleider vanuit onze vereniging.

De cursus Verenigingsscheidsrechter bestaat in totaal uit 4 bijeenkomsten van 3 uur. De minimale leeftijd om deel te nemen is 14 jaar. Er is ook hier plek voor maximaal 18 deelnemers. Om de cursus door te laten gaan, moeten wij minimaal 14 aanmeldingen hebben. De kosten voor deze cursus worden vergoed door onze vereniging!

Ben jij lid van de KNVB en lijkt het jou leuk om wedstrijden op een groot veld te fluiten? Schroom dan niet en stuur een mailtje naar scheidsrechters@vvlemelerveld.nl om je aan te melden! Uiteraard is het ook mogelijk om de cursus samen met je (voetbal)vrienden of teamgenoten te volgen. Dit maakt het natuurlijk een stuk leuker!

Er zijn 2 reacties geplaatst

1. Jasper

Opgeven via het mailadres lukt niet, de mail komt onverzonden terug. Bij wie kan ik mij opgeven?