Lemelerveld wint nu wel van Dedemsvaart

0

Na twee nederlagen tegen Dedemsvaart vorig seizoen slaagde Lemelerveld er vandaag wel in om de gasten te verslaan. Het duel op sportpark Heidepark eindigde uiteindelijk in 7-2. Lange tijd ging het duel gelijk op, maar na de rode kaart aan de kant van Dedemsvaart liep de score flink op.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd. Middenvelder Matthias Reimink schoot Lemelerveld binnen een minuut spelen al op een 1-0 voorsprong. De bezoekers kwamen in de 14e minuut via Dilan van Bree echter terug in de wedstrijd.  Vijf minuten later was het echter opnieuw Matthias die doel trof na geklungel in de verdediging van de bezoekers. Van Bree bracht de gasten na 28 minuten voetbal wederom langszij. In het restant van het eerste bedrijf golfde de wedstrijd op en neer. Dedemsvaart was in het laatste gedeelte van de eerst helft de betere ploeg en kreeg een aantal kansen. Gescoord werd er voor rust echter niet meer.

Lemelerveld begon beter aan de tweede helft dan de bezoekers en dat resulteerde in de 51e minuut in de 3-2. Jeroen Exel schoot de bal bekeken in de benedenhoek. Dedemsvaart drong vervolgens aan. Keeper Rik Ramaker hield Lemelerveld echter op voorsprong door een afstandsschot via de lat over te tikken. Het duel kantelde in de 55e minuut, toen Patrick Pater van scheidsrechter Boekholt zijn  tweede gele kaart kreeg en kon douchen. Uit de daaropvolgende vrije trap scoorde Teun in de Wal de 4-2. Matthias tekende in minuut 66 voor zijn derde van de middag en twee minuten later bracht Stijn Kogelman de stand op 6-2. Stijn zorgde in de laatste minuut ook voor het slotakkoord door er 7-2 van te maken.

Drie welkome punten, waardoor de aansluiting met koploper Dalfsen behouden blijft. De Dalfsenaren wonnen vanmiddag met 6-2 van FC Assen. Het gat tussen Lemelerveld en Dalfsen blijft dus drie punten.

Geef een reactie

*