VV Lemelerveld

Weer drie punten erbij

0

Lemelerveld heeft 3 punten overgehouden aan de uitwedstrijd in Coevorden bij Germanicus. Het team onder bezielende leiding van Richard Smit had het beste van het spel en uiteindelijk ook de punten.

Al vroeg in de wedstrijd kan Stijn Kogelman een bal onderscheppen in de verdediging van Germanicus. Zijn inzet op het doel schiet hij net naast. Een minuut later is het echter wel raak. Job Heerink krijgt de bal van een verdediger. Loopt op doel af en kapt daarbij zijn tegenstander uit. Met een beheerste schuiver scoort hij de 0-1.

Halverwege de eerste helft kan de ploeg uit Coevorden wat terug doen. De druk op Lemelerveld neemt wat toe. Stan Tielbeke schiet bij een aanval ruimt voor de doellijn een bal weg. Aan de andere kant schiet Kogelman uit een vrije trap de bal op het aluminium; de lat brengt redding. Vlak voor rust heeft Teun in de Wal nog twee mogelijkheden om de score te verhogen. Een schot gaat voor langs, de ander wordt met goed keeperswerk gepakt.

Vlak na rust heeft Heerink een kans, maar zijn schot gaat over. Snel daarna is het wel raak. In de Wal kopt na een goede voorzet vanaf de linkerkant de 0-2 binnen. Ook Kogelman heeft snel daarna een scoringskans, maar de keeper van Germanicus voorkomt erger.

Invaller Jordy Lugtenberg, er ingekomen voor de prima spelende Matthias Reimink, schiet vanaf de zijkant op de tweede paal. Mede invaller Wesley Vlierman is attent, kapt en draait en schiet raak: 0-3. Vlak voor tijd heeft Lugtenberg nog een vrije kans, maar dit keer is de keeper erbij om nog erger voor Germanicus te voorkomen. Eindstand 0-3.

Lemelerveld staat op een keurige 3e plaats op de ranglijst. Trotse lijst aanvoerder Dalfsen speelde gelijk tegen Heerde. Voor de Dalfsenaren het eerste puntenverlies en Heerde is aankomende zondag de tegenstander voor Lemelerveld. Om 14:00 uur wordt er op het sportpark Heidepark afgetrapt.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Roy Hauptmeijer, Jasper Gerritzen (83’ Joey Nijenkamp), Ian Nijenkamp, Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Matthias Reimink (72’ Jordy Lugtenberg), Stijn Kogelman (72’ Wesley Vlierman), Teun in de Wal en Job Heerink.

Geef een reactie

*