Joepie, winst in Beilen!

0

Beilen uit, altijd lastig. Maar dat was vorig seizoen. In deze wedstrijd leek de tegenstander van vanmiddag volstrekt niet op het team waar Lemelerveld vorig jaar kansloos van verloor. Lemelerveld speelde goed, agressief en vol overtuiging de thuisploeg naar de vernieling.

Omdat het hoofdveld nog niet klaar was om op te spelen, traden beide ploegen op veld 2 tegen elkaar in het strijdperk. Dat kwam de ambiance niet ten goede, maar we moesten het er maar mee doen. Al snel bleek dat Lemelerveld vol ten aanval trok en dit zorgde rap voor de voorsprong. Na 5 minuten trof Stijn Kogelman met een lage schuiver doel na een prima passeer-actie binnen de 16 meter. Ook na deze openingstreffer bleef Lemelerveld zoeken naar de verdubbeling van de score, maar op wonderbaarlijke wijze lukte dat in de eerste helft niet. Beilen kon er bitter weinig tegenoverstellen en was aanvallend opvallend onmachtig, niet in de laatste plaats door een sterke Lemelerveldse defensie. Een groot compliment verdiende Stan Tielbeke, die door trainer Richard Smit op de linksback positie was gezet. De jonge speler speelde een foutloos duel.

Ook na rust was Lemelerveld oppermachtig. Kans na kans kregen de oranje witten, maar het duurde nog tot de 53e minuut tot de 0-2 viel. Na een prima pass van Wesley Vlierman scoorde Job Heerink via de paal. Beilen probeerde wel aan te vallen, maar slaagden er niet in om tot een gevaarlijke aanval te komen. Hiervoor bleek de Lemelerveldse defensie simpelweg te sterk. De ingevallen Teun in de Wal kreeg nog een 100% of zelfs 200% kans, maar zijn schotje miste teveel kracht en ook Jordy Lugtenberg slaagde er niet in om de score uit te breiden. Jammer, maar niet getreurd. De overwinning kwam geen moment in gevaar en da’s erg prettig.

Einduitslag 0-2. Volgende week speelt Lemelerveld thuis tegen Zuidwolde, dat na 2 wedstrijden met nul punten in de staart van de 2e klasse L staat. Aanvang op het sportpark Heidepark 14:00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Roy Hauptmeijer, Jasper Gerritzen, Ian Nijenkamp, Stan Tielbeke (80. Jaron Hulsink), Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Wesley Vlierman (65. Jordy Lugtenberg), Stijn Kogelman (65. Teun in de Wal), Job Heerink en Matthias Reimink.

Geef een reactie

*