Vanaf zaterdag 25 augustus weer volop trainingsruimte

0

De gemeente Dalfsen heeft toestemming gegeven om vanaf aanstaande  zaterdag 25 augustus ook het wetraveld weer te gebruiken. De onderhoudsploeg zet vrijdag de doelen weer klaar en heeft inmiddels ook weer de leidingen van de kleedkamers doorgespoeld ter voorkoming van legionella. Alle kleedkamers kunnen nu dus ook weer gebruikt worden.

De strook naast het kunstgrasveld mag overigens wel gebruikt worden en ook de toestellen op de oefenhoek kun je gebruiken voor een alternatieve training.

De velden 1 en 2 zijn helaas nog niet beschikbaar en worden zoals het er nu uitziet pas op 17 september vrijgegeven. Ondanks alle energie die er door de gemeente en onze eigen mensen in gestoken is om de grasvelden te optimaliseren, heeft de lange periode van droogte voor onvoldoende grasvorming gezorgd. Het niet beschikbaar zijn van de velden 1 en 2 zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor de geplande beker-en oefenwedstrijden.

Leiders en trainers die nog geen sleutel hebben voor de materiaalruimte en de kleedkamer kunnen zich melden bij Renzo Hoogeboom, die vanaf dit seizoen onze materiaalbeheerder is.

Al met al geen fijne start van dit seizoen voor de teams die staan te trappelen om weer te beginnen, maar het is helaas niet anders. Ik wens een ieder wel alvast een goed voetbalseizoen toe.

Geef een reactie

*