Jan Hagendoorn Memorial

0

De jaarlijkse seizoenafsluiting voor de senioren, beter bekend als de Jan Hagendoorn Memorial, wordt zondag 17 juni gehouden op ons sportpark Heidepark. Deze dag zullen de seniorenteams en A-junioren het in een aantal onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar opnemen. Om de wedstrijden eerlijk te laten verlopen, wordt er weer gewerkt met een blinde stand.

Om te bepalen welke teams het tegen elkaar opnemen, wordt er geloot. Net als voorgaande jaren wordt de loting voorafgaand aan de wedstrijden in de kantine verricht. Wij verzoeken alle teams dan ook om aanstaande zondag om 9.00 uur aanwezig te zijn in de kantine voor de loting van de teams. De eerste wedstrijden starten om 09.30 uur en de laatste wedstrijden zijn om 12.30 afgelopen.

Na afloop van de wedstrijden zal de dag feestelijk worden voortgezet in de kantine. Hier volgt onder meer de uitslag van de grote verloting, wordt de speler van het jaar van het eerste elftal bekend en zijn er diverse kleine verlotingsrondes met leuke prijzen. Daarnaast staan er nog diverse andere leuke activiteiten op het programma.

Graag zien we jullie zondag op ons sportpark Heidepark!

Geef een reactie

*