Scheidsrechter

Gelijkspel voor Lemelerveld

0

Lemelerveld heeft aan de uitwedstrijd tegen Zuidwolde een punt overgehouden. Ondanks de vele kansen werd het 1-1 op het zeer warme kunstgrasveld van Zuidwolde.

De eerste twintig minuten gebeurde er weinig op het veld beide teams waren aan het aftasten.  Daarna kwam een fase waar Lemelerveld meerdere kansrijke doelpogingen had. Teun in de Wal was er heel dicht bij, maar hij werd afgevlagd op randje buitenspel. Daarna hadden de spitsen nog een drietal kansen om tot scoren te komen.

Na rust komt Zuidwolde goed weg met een bal op de lat van Stijn Kogelman. Vanaf rechts haalt hij uit, maar ziet de bal op de lat belanden. Met 60 minuten op de klok breekt er een slordige fase aan. Beide teams hebben moeite met de bal, veel kansen zijn er dan ook niet. Een kwartier voor tijd komt Lemelerveld op voorsprong uit een corner. Joey Nijenkamp kopt de bal in het doel. Gezien de vele kansen een verdiende voorsprong.

Vlak voor tijd heeft Roy Hauptmeijer een keurige redding in eigen zestien. De situatie loopt door zijn handelen maar net goed af. 2 Minuten voor tijd gaat een speler van Zuidwolde met een solo op pad, Lemelerveld laat zich verleiden tot een ingreep in het eigen strafschop gebied. De scheidsrechter besluit tot een penalty en die wordt goed ingeschoten. Tegen de verhouding in is het 1-1, dit is tevens de eindstand.

Zondag 13 mei gaat Lemelerveld op bezoek bij het Groningse Stadskanaal, aanvang 14:00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker,  Jasper Gerritzen,  Joey Nijenkamp, Jaron Hulsink, Robin Morrenhof,  Jeroen Exel,  Jordy Lugtenberg, Matthias Reimink (62’ Roy Hauptmeijer), Teun in de Wal (75’ Job Heerink), Wesley Vlierman (89’ Marius Pot) en Stijn Kogelman.

Geef een reactie

*