Geslaagde vriendinnenavond VV Lemelerveld

0

Vrijdag 6 april werd de eerst vriendinnenavond georganiseerd bij VV Lemelerveld. Het  initiatief kwam van enkele voetballende dames en ouders van jeugdspeelsters. Zijn namen, samen met de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) de organisatie van de avond op zich. De avond was bedoeld om meiden die nog niet op voetbal zitten, kennis te laten maken met de sport. Natuurlijk waren de meiden die al op voetbal zitten ook van harte welkom. De opkomst was groot. Meer dan 50 meiden, variërend in de leeftijd van 6 to 15 jaar, waren geïnteresseerd in het o zo leuke voetbalspelletje.

Op het veld konden de meiden gatschieten op goal en richting een snelheidsmeter schieten. Ook werd er een oefenwedstrijdje gespeeld. Het allerleukste van de avond was natuurlijk de voetbalclinic die door drie dames van PEC Zwolle gegeven werd. Yvette van Daelen, Maud Asbroek en Jeslin Niens hebben alle meiden even flink onder handen genomen met leuke voetbalspellen.

Na de inspanning op het veld werd het tijd om in de kantine wat te drinken en te eten. De avond werd afgesloten met een leuke quiz. Voordat de meiden naar huis gingen, kregen ze nog een goodiebag mee. Deze goodiebag is mede mogelijk gemaakt door bakkerij Van der Most, K&K Relatiegeschenken en Coop Neppelenbroek.

Deze eerste vriendinnenavond was een groot succes en wij gaan ervan uit dat dit niet de laatste vriendinnenavond is geweest!

Geef een reactie

*