Meidenavond bij VV Lemelerveld

0

Damesvoetbal is HOT! Nog nooit is het vrouwenvoetbal zo populair geweest. Waar eerder alleen posters van Messi of Ronaldo boven het bed hingen, hangt onze eigen Lieke Martens daar nu vrolijk naast. Mede door het succesvolle EK, waar de Oranje Leeuwinnen in eigen land Europees Kampioen werden, is het aantal vrouwelijke leden bij de KNVB nog nooit zo hoog geweest. Dit is ook het geval bij VV Lemelerveld, maar er kunnen er natuurlijk altijd meer bij!

Daarom wordt er vrijdagavond 6 april een vriendinnenavond gehouden bij VV Lemelerveld. Op deze avond kunnen geïnteresseerde meiden uit Lemelerveld en omstreken kennismaken met het vrouwenvoetbal door middel van tal van activiteiten. Op deze sportieve, maar natuurlijke gezellige avond is iedereen welkom. Ben je al lid? Neem dan je vriendin(nen) mee!

Geef je op voor 23 maart op via tcjeugd-meisjes@vvlemelerveld.nl of via de banner op de homepage. De avond begint om 18.30 uur en is voor alle leeftijden. We zien jullie graag op vrijdagavond 6 april.

Geef een reactie

*