Heb jij een gouden speurneus en vind jij het gouden ei?

0

Eerste paasdag, zondag 1 april, komt de paashaas, zoals elk jaar, weer langs bij VV Lemelerveld. De Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) van VV Lemelerveld organiseert voor de kleinsten onder ons het welbekende paasei zoeken op het Zwembad Heidepark. Iedereen is van harte welkom om deze middag de tientallen verstopte paaseieren te zoeken. Dus neem papa of mama, je broertjes of zusjes, je vriendjes of vriendinnetjes mee! En misschien vind je zelfs wel het gouden ei! Er zijn leuke prijzen te winnen.

Vanaf 11.30 uur staat de koffie klaar in de kantine van Sportpark Heidepark. Eeder dan gebruikelijk, aangezien het 1e elftal om 14.00 uur thuis speelt. Omstreeks 11.45 uur vertrekken we onder begeleiding van de paashaas naar Zwembad Heidepark, waar de paashaas de eieren én het gouden ei verstopt heeft.

Er zijn leuke prijzen te winnen. Voor de gouden speurneus is er natuurlijk een hoofdprijs.  De prijsuitreiking vindt plaats in de kantine. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Rond 14.00 uur is de activiteit afgelopen.

Aansluitend aan het paasei zoeken kunt u gelijk kijken naar de thuiswedstrijd van het 1e: de mannen spelen om 14.00 uur tegen SC Erica. De Jeugd Activiteiten Commissie hoopt op een grootste opkomst en ziet jullie graag op eerste paasdag om 11.30 uur in de kantine van Sportpark Heidepark.

Geef een reactie

*