K&K Kromme Poten Cup

Op zaterdagavond 10 juni organiseren vv Lemelerveld en Carnavalsvereniging de Sprokkelaars voor de 9e keer de K&K Kromme Poten Cup. Dit sportieve toernooi met een hoog gezelligheidsgehalte wordt gehouden op het terrein van voetbalvereniging Lemelerveld. Aanvang: 18.00 uur.

De K&K Kromme Poten Cup is uitermate geschikt voor wagenbouwers en andere carnavalsvierders. Ook als je vriend of vriendin bent van de Sprokkelaars of vv Lemelerveld kun je jouw team opgeven. Wil je aan dit toernooi deelnemen? Dan moet jij jouw team voor 30 april a.s. opgeven. Een team bestaat uit 1 keeper en vijf veldspelers. Wissels zijn natuurlijk toegestaan. Opgave via robin_vlierman@hotmail.nl

De prijsuitreiking van de K&K Kromme Poten Cup is ook dit jaar weer in de kantine van vv Lemelerveld met daaropvolgend de derde helft. Ook mensen die niet voetballen zijn van harte welkom om langs te komen en te genieten van de vele mooie en vloeiende combinaties op het veld!