Club van 100

Doelstelling Club van 100

De Club van 100 bestaat sinds eind jaren 90. Het doel van de club van 100, is om de Voetbalvereniging Lemelerveld meer financiële draagvlak te geven. Doelstelling is om extra faciliteiten te kunnen creëren voor de gehele vereniging, de gehele accommodatie, de prestatiegerichte elftallen en de jeugd. Men kan hierbij denken aan bijvoorbeeld aanschaf van attributen voor de kantine, het trainingsveld of spelmateriaal voor de jeugd.

Kosten

De kosten hier voor zijn € 50 (€ 60 met partner). Geef u bij de sponsorcommissie op en tot aan wederopzegging uwerzijds zal het bedrag jaarlijks van uw bankrekening afgeschreven worden.

Wat kunt u verwachten

Een lidmaatschapbewijs van de club van 100 (hiermee kunt u gratis de thuiswedstrijden van ons eerste elftal bezoeken)
U zult ook worden uitgenodigd voor georganiseerde evenementen (zoals o.a. een wedstrijd tegen Go Ahead Eagles). Daarnaast zal uw naam (indien gewenst) in de kantine vermeld worden en op de internetsite.