Catering & Partyservice Raymond de Haan jeugdtoernooi

Jaarlijks wordt in mei op het sportpark het Catering & Partyservice Raymond de Haan jeugdtoernooi voor E- en F-pupillen gehouden. De toernooicommissie tekent voor de organisatie. Het toernooi kent een groot aantal deelnemers met meer dan 1000 spelers en speelsters verdeeld over ruim 100 teams. Voor elke poulewinnaar is een fraaie beker beschikbaar gesteld. Tijdens het toernooi geniet het vele meegekomen publiek van de verrichtingen van de voetballertjes.

Voetbalschool

Elk jaar wordt er ook weer ruimte gemaakt voor de jongste F-jes uit de voetbalschool. Verschillende verenigingen vaardigen hiervoor een team af dat 4 tegen 4 speelt. Voor veel van deze spelertjes is het de eerste keer dat ze tegen teams van andere verenigingen spelen het is altijd weer een prachtige gezicht.

Scheidsrechters V.V. Lemelerveld

Alle wedstrijden worden geleid door scheidsrechters van de vv Lemelerveld. De begin en eindsignalen van de wedstrijden werd via de centrale omroepinstallatie geregeld zodat het toernooischema niet in gevaar komt.

De toernooicommissie kan over vele vrijwilligers beschikken en is hoofdsponsor Catering & Partyservice Raymond de Haan zeer erkentelijk. Zonder sponsoring is de organisatie van dit evenement onmogelijk.