Ledenadministratie (8)

Hoe kan ik lid worden van de vereniging?

Lid worden gaat op de volgende wijze: Op de website onder het menu-item Clubinfo staat Lidmaatschap. Hier staat alle informatie met betrekking tot lidmaatschap, zoals contributie en bijdrage leasekleding. Aanmelden kan via de het aanmeldingsformulier. Het formulier vind je ook onder Clubinfo > Documenten. Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld, druk je op de knop “Aanmeldingsformulier versturen”. De secretaris ontvangt je aanmelding, je ontvangt zelf een kopie in je e-mailbox.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Afmelden of uitschrijven gaat via het online uitschrijvingsformulier. Het formulier vind je onder Clubinfo > Documenten. Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld, druk je op de knop “Uitschrijvingsformulier versturen”. De secretaris ontvangt je afmelding, je ontvangt zelf een kopie in je e-mailbox.

Ik ben verhuisd, waar moet ik dat doorgeven?

Wijzigingen m.b.t. adres, telefoonnummer etc. moet je doorgeven via het mutatieformulier. Het formulier vind je onder Clubinfo > Documenten, Ledenadministratie. Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld, druk je op de knop “Mutatieformulier versturen”. De secretaris ontvangt je gegevens, je ontvangt zelf een kopie in je e-mailbox.

Ik ben nu lid van een andere vereniging en wil lid worden van vv Lemelerveld, hoe gaat dat?

Als je in de afgelopen drie jaar lid bent geweest van een andere vereniging dien je een overschrijving naar onze vereniging aan te vragen. Daarvoor neem je eerst contact op met de secretaris van je huidige club, hij of zij helpt je verder.

Vanaf welke leeftijd kun je lid worden?

Lid worden kan vanaf 5 jaar. De jongste leden spelen in de voetbalschool en trainen en spelen 4 tegen 4 wedstrijdjes op ons eigen sportpark. Vanaf 6 jaar wordt je ingedeeld in teams te beginnen bij de F-pupillen. De teams worden ingedeeld in diverse competities.

Hoeveel bedraagt de contributie?

Moet ik een pasfoto inleveren?

Vanaf de D-pupillen hebben spelers een spelerspas nodig om wedstrijden te mogen voetballen. Je moet een recente onbeschadigde pasfoto daarvoor inleveren bij de secretaris.

Moet ik een wedstrijdtenue aanschaffen?

Bij vv Lemelerveld kennen we “Leasekleding”. Wat inhoudt dat de vereniging een tenue beschikbaar stelt aan haar leden. De leden betalen naast de contributie een bedrag voor het gebruik van de kleding. Meer informatie je onder Clubinfo > Documenten, Overige.

Sportpark (4)

Is er een AED op Sportpark Heidepark te vinden?

In de tassenruimte naast de ingang van de sportkantine hangt een AED.

Wat zijn de regels betreft het kunstgrasveld?

Op moment dat de vereniging geen gebruik maakt van de velden, zijn deze met juiste schoeisel beschikbaar voor ongeorganiseerd, recreatief gebruik. Voor georganiseerd gebruik (bv toernooi van of in samenwerking met derden) van het kunstgrasveld moet men contact op te nemen met de voorzitter van de commissie Algemene zaken.

Overige regels
– Fietsen moeten aan de achterzijde van de spelzaal worden geplaatst.
– Gebruikte doeltjes weer op de plaats van bestemming zetten.
– Niet in de netten hangen of klimmen.
– Afval, lege flesjes en blikjes in de afvalbakken gooien.

Laten we het sportpark vooral netjes houden.

Waar liggen de gevonden of verloren voorwerpen?

De gevonden of verloren kleding liggen in een ton in het ballenhok. Overige voorwerpen worden in bewaring gegeven bij de velddienst of in de kantine. Neem contact op met de kantine via 0572-372405 en desbetreffende medewerker zal u verder helpen.

Zijn er aparte kleedkamers voor meisjes en/of meisjesteams?

Voor meisjes die voetballen in een gemend team of voor teams die volledig uit meisjes bestaan heeft vv Lemelerveld een kleedkamer gereserveerd. Kleedkamer 4 is voor deze doelgroep gereserveerd.

Website (3)

Hoe kan ik toegang krijgen tot een teampagina?

Stuur een e-mail naar het internetteam en je krijgt binnen enkele dagen je inlog gegevens toegestuurd per e-mail.

internet@vvlemelerveld.nl

Waarom worden er berichten uit het gastenboek verwijderd?

Berichten die gericht zijn op personen en/of commissies e.d. en grievend en kwetsend kunnen zijn worden verwijderd uit het gastenboek.vv Lemelerveldstaat voor een open communicatie-structuur. Heb je een probleem of opmerking neem dan contact op met de voorzitter van desbetreffende commissie.

Ik wil een nieuwsbericht op de site zetten, hoe moet ik die plaatsen?

Het plaatsen van nieuwsberichten is voorbehouden aan de leden van de pr-commissie. Wil je een bericht (laten) plaatsen stuur dan een e-mail met je bericht naar pr@vvlemelerveld.nl