Van de voorzitter

Groei, bloei en doei…

Beste mensen,

Na een periode van 9 jaar als bestuurslid, waarvan 8 jaar als voorzitter, heb ik besloten om mij niet meer herkiesbaar te stellen en na de ledenvergadering stop als voorzitter. Hiermee heb ik drie termijnen deel mogen uitmaken van het bestuur van onze prachtige vereniging en kan ik terugkijken op een hele boeiende en leuke fase in de ontwikkeling van de voetbalvereniging Lemelerveld. Naast de sportieve hoogtepunten van diverse elftallen, vernieuwingen op het sportpark en de gezamenlijke sportkantine, kijk ik ook met veel voldoening terug op de weg naar bestuurlijke vernieuwing. Deze verandering naar een andere bestuursvorm is nog niet afgerond, maar er worden nog steeds mooie stappen voorwaarts gemaakt. En dat moet ook, blijven vernieuwen!

De functie van voorzitter van de grootste vereniging van Lemelerveld kun je alleen maar zo lang en met plezier vervullen dankzij de hulp en ondersteuning van heel veel vrijwilligers. Ik wil iedereen daarom heel erg hartelijk bedanken en in het bijzonder mijn vrouw, mijn mede-bestuurders en voormalige bestuursleden. Ik kan het echt iedereen aanraden om een periode in je leven je nek uit te steken en samen met vele anderen onze club vooruit te helpen. Ja, dat kost tijd en soms veel tijd, maar je krijgt er absoluut zoveel meer voor terug.

Afscheid nemen is het prettigste in de wetenschap dat je iemand hebt kunnen vinden om deze taak over te nemen. Helaas is dat nog niet gelukt, maar ik heb er alle vertrouwen in dat er leden zijn die deze mooie rol prima kunnen en willen vervullen en dat er weer een oplossing gevonden gaat worden. Betrokken bij onze club blijf ik zeker en ik zal ongetwijfeld in een andere functie buiten het bestuur actief blijven. Want helemaal loslaten gaat me simpelweg niet lukken.

Allemaal bedankt!

Hartelijke groet,