Zevenklapper voor Lemelerveld

Win je een wedstrijd nu omdat je zelf goed speelt of omdat de tegenstander een hele slechte dag heeft? De waarheid zal wel ergens in het midden liggen, maar vanmiddag was het krachtsverschil tussen Lemelerveld en Heerde erg groot. De gasten werden met een 7-0 nederlaag en nul punten terug naar Heerde gestuurd en dat was niet eens geflatteerd.
Direct na het eerste fluitsignaal was duidelijk dat de thuisploeg volop voor de winst ging vanmiddag. Nadat het eerste doelpunt nog om onbegrijpelijke redenen werd afgekeurd, ging het vanaf de 12e minuut heel snel. De prima spelende Jordy Lugtenberg scoorde met links in de korte hoek de 1-0 en drie minuten later was het Stijn Kogelman die de 2-0 voor zijn rekening nam. En toen een minuut later opnieuw Jordy Lugtenberg de 3-0 aantekende, was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Binnen vijf minuten op een 3-0 voorsprong, wat een weelde voor de thuisploeg. Lemelerveld speelde snel en overtuigend en gaf verdedigend helemaal niets weg. Stijn Kogelman zorgde in de 37e minuut voor de 4-0 door hard en hoog in te schieten en met deze stand gingen beide ploegen rusten.
Na de thee kende de prima leidende scheidsrechter Boerema na een lichte overtreding op Stijn Kogelman Lemelerveld een strafschop toe, die door Job Heerink werd benut. De lange spits steekt in goede vorm, werkt hard en pakt zijn doelpuntjes mee. Na deze 5-0 was het heilige vuur bij de thuisploeg een beetje zoek, maar Heerde was volstrekt niet in staat om er weer iets van een wedstrijd te maken. Vlak voor tijd schoot Job Heerink met een prachtige bal de 6-0 binnen en in de slotminuut tikte topscorer Stijn Kogelman na een prima actie van Teun in de Wal zijn 3e en de 7-0 voor Lemelerveld binnen.
Met deze uitslag staat Lemelerveld op een keurige 2e plek op de ranglijst, met drie punten achterstand op Dalfsen, dat vandaag ook drie punten mocht bijschrijven. Volgende week speelt Lemelerveld opnieuw thuis en dan tegen de nummer 3 op de ranglijst, Stadskanaal. Aanvang op sportpark Heidepark 14:00 uur. U bent van harte welkom.
Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Roy Hauptmeijer (70. Jasper Gerritzen), Ian Nijenkamp, Joey Nijenkamp, Stan Tielbeke, Robin Morrenhof (60. Matthias Reimink), Jeroen Exel (60. Teun in de Wal), Jordy Lugtenberg, Job Heerink, Stijn Kogelman en Wesley Vlierman.