VV Lemelerveld

We kunnen beginnen!

Dit weekend worden de eerste wedstrijden van het seizoen 2018-2019 gespeeld. Dankzij het jeugd wedstrijdsecretariaat, de onderhoudsploeg en de scheidsrechterscommissie kunnen zoveel mogelijk bekerwedstrijden door gaan. De zomer was heet en zonnig, nou niet bepaald ideale temperaturen voor een groene grasmat, dat ook nog eens gebruikt wordt als voetbalveld. De groei van het gras bleef achter en om de velden te sparen heeft de gemeente aangegeven dat de velden 1 en 2 pas later gebruikt mogen worden. Berichten daarover voorzien dat pas op 17 september de rest van de velden open gaan.

Afgelopen week is het jeugd wedstrijdsecretariaat heel druk bezig geweest met het opnieuw vaststellen van wedstrijden van zowel uit- als thuiswedstijden. De onderhoudsploeg heeft er voor gezorgd dat het wetraveld (wedstrijd-trainingsveld) ingericht is als wedstrijdveld. Dat betekend dat we dit en volgend weekend de beschikking hebben over twee wedstrijdenvelden, namelijk het kunstgrasveld en het wetraveld (natuurgras). De scheidsrechterscommissie heeft veel moeite moeten doen om scheidsrechters voor de wedstrijden aan te stellen.

We kunnen dus beginnen! Zaterdag 1 september beginnen we om 8:30 uur met de eerste wedstrijden. De gehele dag zullen door diverse teams de eerste potjes gespeeld worden. Uiteraard is de kantine geopend voor een kop koffie koffie of iets anders. Ook zondag morgen staan om 10 en 12 uur een aantal teams aan de aftrap van hun eerste wedstrijd. Zondag middag speelt het eerste elftal tegen Schalkhaar op het kunstgrasveld. Aanvang voor deze wedstrijd is 14:00 uur.

Hartelijk dank aan allen die het eerste speelweekend mogelijk maken!