Rohda Raalte maatje te groot

De tweede bekerwedstrijd van Lemelerveld tegen de buren van Rohda Raalte werd verdiend met 4-0 verloren. De rood gele ploeg was op alle fronten een stukje verder dan de ploeg van Richard Smit.

Rohda Raalte begon scherp aan het duel en zette Lemelerveld snel vast door veel druk op de defensie te zetten. Het duurde even voordat Lemelerveld in staat was om hier onderuit te voetballen, waardoor het weer lucht kreeg. De eerste kansen waren voor de thuisploeg, maar keer op keer stond doelman Ramaker op de goede plek. Stijn Kogelman en Job Heerink zorgden op de andere speelhelft met prima afstandschoten voor een paar doelkansen.  Ramaker hield zijn ploeg tot vlak voor rust in de wedstrijd, maar moest wel capituleren na een mooi doelpunt van Teun Bakhuis.

Na de thee was het al rap 2-0 via Lars van Schooten en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. De thuisploeg liet Lemelerveld niet meer in de wedstrijd komen, maar het duurde nog tot de 77e minuut voordat het de voorsprong wist te vergroten via invaller Mart Lugtenberg na defensief geklungel aan de zijde van Lemelerveld. De mooiste goal viel vlak voor tijd door Wesley Hansler, die hoog in het doel binnenschoot na opnieuw een aanval over veel schijven.

Een verdiende overwinning voor Rohda Raalte, dat hierdoor met zes punten uit twee wedstrijd al een ronde verder is in het bekertoernooi. Lemelerveld moet volgende week winnen om nog een kans te maken op een volgende ronde. Volgende week speelt Lemelerveld het derde bekerduel tegen Warnsveldse Boys. Aanvang in Warnsveld 14:00 uur.

Opstelling: Rik Ramaker, Joey Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Jaron Hulsink, Remco Smit (46. Roy Hauptmeyer), Ian Nijenkamp (62. Stan Tielbeke), Jeroen Exel, Teun in de Wal  (46. Robin Morrenhof), Job Heerink en Stijn Kogelman