Geslaagde aftrapbijeenkomst

VV Lemelerveld is het seizoen 2018/2019 gisteravond officieel begonnen met een aftrapbijeenkomst. De in groten getale aanwezige trainers en leiders van zowel jeugd- als seniorenteams kregen hier de nodige informatie over de gang van zaken binnen de vereniging. Ook werden trainers en leiders gewezen op hun verantwoordelijkheden ten opzichte van hun team en de rest van de vereniging.

De avond werd afgetrapt door voorzitter René Jansen. Hij vertelde onder meer wat belangrijk is binnen onze vereniging en hoe we met elkaar, tegenstanders en scheidsrechters omgaan. Ook haalde hij het belang van vrijwilligerswerk aan, want samen maken wij VV Lemelerveld.

Na afloop van deze korte introductie was het tijd voor een interactief deel op het sportpark. De aanwezige trainers en leiders werden verdeeld in groepen en gingen, onder leiding van de verantwoordelijke coördinator, een rondje langs een aantal plekken op het sportpark. Zo werd er onder meer een bezoek gebracht aan de Tea Room Service, het krachthonk en de materiaalruimte. Op iedere locatie waren personen aanwezig om extra toelichting te geven en zo nodig vragen te beantwoorden.

Aansluitend aan het interactieve deel werd er nog een korte instructie gegeven over de Wedstrijdzaken-app, die teams gebruiken om de benodigde wedstrijdgegevens naar de KNVB te sturen. De aftrapbijeenkomst werd afgesloten met een hapje en een drankje. Het bestuur bedankt alle trainers en leiders voor hun aanwezigheid en wij wensen iedereen een sportief en succesvol voetbalseizoen toe.

Heb jij de avond gemist? Of weet je even niet meer wat nu precies de gang van zaken is? Neem dan even een kijkje in het handboek. Wordt jouw vraag hierdoor niet beantwoord?
Blijf dan vooral niet zelf met het probleem lopen, maar trek de betreffende coördinator of een bestuurslid aan de mouw.