VV Lemelerveld

Genoten langs de lijn

De laatste bekerwedstrijd van Lemelerveld in Warnsveld tegen de Warnveldse Boys ging helaas nipt en in de laatste minuut verloren. Maar het vertoonde spel was veel belovend. Lemelerveld speelde een goede en attractieve wedstrijd, de 6 Lemelerveld supporters hebben genoten.

Al vroeg in de wedstrijd is het raak voor Lemelerveld tegen een tegenstander waar Lemelerveld doorgaans moeite mee heeft. Job Heerink pikt een bal op na gerommel in de verdediging van Warnsveldse Boys. De lange spits scoort beheerst zijn doelpunt. 9 Minuten later komt de tegenstander op gelijke hoogte. Na een corner kan een speler van dichtbij binnen schieten. Direct na de aftrap pakt Lemelerveld het weer op. Stijn Kogelman bedient Teun in de Wal met een voorzet op maat. In de Wal schiet de 1-2 binnen. Vlak voor rust onderschept Kogelman de bal in de verdediging en legt de bal terug op In de Wal. Hij haalt de trekker over, maar de prima spelende keeper redt met een fraaie safe.

Direct na rust komt Warnsveld gemakkelijk op gelijke hoogte en is het 2-2. De aanval voor de 3e Lemelerveldse goal is er een om in te lijsten. Een leep hakballetje komt uit bij Robin Morrenhof, hij brengt de stand op 2-3. Daarna heeft In de Wal een hele goede mogelijkheid om de score te verhogen, maar de keeper blijkt een behoorlijke sta-in-de-weg te zijn.

Met enig geluk komt Warnsveldse Boys 10 minuten voor tijd op 3-3, de bal gaat binnenkant paal het doel in. Matthias Reimink heeft daarna nog kans om het winnende doelpunt binnen te schieten, maar zoals vaker deze middag, maakt de keeper ook dit knappe schot onschadelijk. Het laatste doelpunt van deze middag blijkt uit een cadeautje te komen, dat een strafschop heet. De bal wordt in het net geschoten en brengt de stand op 4-3.

Al met al een mooie wedstrijd waar in het vertoonde spel vertrouwen moet geven voor de start van de competitie. Aanstaande zondag wordt er om 14:00 op het hoofdveld van Sportpark Heidepark afgetrapt tegen Rolder Boys. Een voor ons onbekende tegenstander, dat vorig seizoen nog speelde in de 1e klasse.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jasper Gerritzen, Joey Nijenkamp, Ian Nijenkamp (59’ Remco Smit), Jaron Hulsink, Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Jordy Lugtenberg (46’ Matthias Reimink), Stijn Kogelman, Teun in de Wal (79’ Stan Tielbeke) en Job Heerink.