Verslag Jan Hagedoorn Memorial

Onder prima weersomstandigheden werd vandaag de Jan Hagedoorn Memorial, de jaarlijkse seizoenafsluiting voor de senioren en A-junioren van VV Lemelerveld, afgewerkt op het sportpark Heidepark. Alle deelnemende teams speelden eerst onderling twee wedstrijden, waarna het feest werd voortgezet in de voetbalkantine.

In de kantine werd om 13.30 uur de opening verricht, waarbij de winnaar van het onderlinge toernooi bekend werd gemaakt. Het 7e en VE1 eindigden op een gedeelde eerste plaats, gevolgd door Dames 1, Hierna was het tijd voor feest en werden er nog diverse kleine verlotingsrondes gehouden met leuke prijzen.

Ook vond deze middag de trekking van de Grote Verloting plaats, waarvoor de leden van de deelnemende teams allemaal loten verkocht hebben. De prijzen werden als volgt verdeeld: Kyra Sibelt (€50), Gilian Westemeijer (€50), Jeroen Veltmaat (€50), Mark Meijer (€50), Thijs uit Klazienaveen (€50), Twan Neppelenbroek (€50), €Rudi Hulsink (€125), Henk de Haan (€250), Bart Zwienenberg (€350) en Rens Sibelt (€450)

Foto’s: Hans Heerink