Seizoensafsluiting jeugd

De toernooicommissie houdt zaterdag 16 juni 2018, in samenwerking met de toernooicommissie, de seizoensafsluiting voor jeugdteams. Doel van dit evenement is om samen met spelers, jeugdleiders en ouders het voetbalseizoen af te sluiten. Ook is dit een ideale gelegenheid voor ouders en spelers om de jeugdleiders, die het hele seizoen voor jullie in de weer zijn geweest, in het zonnetje te zetten.

De ochtend is gereserveerd voor de Voetbalschool en JO7- t/m JO11-teams. De Voetbalschool speelt tegen de moeders en voor de JO7- t/m JO11-teams teams staat er een partijtje tegen de ouders op het programma. Na afloop van de wedstrijden is er voor alle spelers een consumptie in de kantine. Ook is er een kleine verloting.

’s Middags wordt er voor de JO13- t/m JO19- en MO17-teams een onderling toernooitje gespeeld, waarbij gewerkt wordt met een blinde uitslag. Het is dezelfde wijze waarop de Jan Hagendoorn memorial, de seizoensafsluiting voor de senioren, wordt ingevuld. Ook voor deze spelers is er na afloop een consumptie in de kantine en een verloting met leuke prijzen. Ouders zijn uiteraard van harte welkom om te komen supporteren en na afloop in de kantine het seizoen af te sluiten.

De definitieve aanvangstijden van de wedstrijden voor de JO7- t/m JO13-teams en Voetbalschool en de poule-indeling voor JO13- t/m JO19- en MO17-teams kunnen onderstaand gedownload worden.

Programma JO7- t/m JO13-teams en Voetbalschool

Poule-indeling en wedstrijdschema JO13- t/m JO19- en MO17-teams