VV Lemelerveld

Overwinning met Koninklijk randje

Lemelerveld wint op de avond voor Koningsdag in Valthermond met 2-0 en zet hiermee een grote stap richting lijfsbehoud in de 2e klasse L. Een overwinning met een Koninklijk randje.

Lemelerveld had het eerste half uur van de wedstrijd al een paar goede kansen om de score te openen. Jeroen Exel had een mooie schot op doel, Wesley Vlierman kon net niet afronden na een voorzet van Teun in de Wal en een harde vrije trap verwerkt de keeper van Valthermond tot corner. In deze fase is Valthermond gelijkwaardig aan Lemelerveld, maar zij komen niet tot uitgespeelde kansen.

Na een tactische omzetting door hoofdtrainer Richard Smit krijgt Lemelerveld veel meer grip op de wedstrijd. Lemelerveld speelt met lef en inzet en dat wordt vlak voor rust beloond met een doelpunt van Teun in de Wal. Een vlammend afstandsschot belandt tegen de touwen. Dit heeft een zeer verdiende 0-1 ruststand tot gevolg.

In de tweede helft gaat Lemelerveld door waar het de eerste helft mee geëindigd was. Het speelt voor de winst en er wordt strijd geleverd voor elke meter. Wesley Vlierman is met een schot dicht bij een doelpunt, maar de bal gaat in het zijnet. Na een onderschepping van de bal door Teun in de Wal wordt de spits neergehaald binnen de zestien. De scheidsrechter fluit voor een penalty. In de Wal legt zelf aan en schiet de bal binnen, 0-2 en zijn tweede goal van deze avond. Lemelerveld krijgt na dit doelpunt nog meerdere kansen om de score te verhogen, maar de schoten missen precisie. Eindstand 0-2.

Al met al een prima overwinning voor Richard Smit en zijn manschappen. Een overwinning met een Koninklijk randje. Aanstaande zondag is het eerste elftal vrij; zij lopen mooi op schema met de competitiewedstrijden. Andere teams uit de 2e klasse L komen wel in actie om achterstallige wedstrijden in te halen. Zondag 6 mei gaat Lemelerveld op bezoek bij Zuidwolde, aanvang 14:00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker,  Jasper Gerritzen,  Joey Nijenkamp, Roy Hauptmeijer, Jaron Hulsink, Robin Morrenhof,  Jeroen Exel,  Jordy Lugtenberg (66’ Matthias Reimink), Teun in de Wal, Wesley Vlierman (75’ Job Heerink) en Stijn Kogelman (66’ Rik Lugtenberg).