Gouden ei dit jaar wel gevonden!

Op eerste paasdag konden er traditiegetrouw weer eieren gezocht worden op het Natuurbad Heidepark. Onder leiding van de paashaas, die wederom tijd vrij gemaakt had om een handje te helpen, gingen de kinderen met de ouders naar Natuurbad Heidepark waar honderden eieren verstopt waren. Nadat vrijwel alle eieren gevonden waren, werd uiteindelijk, na goed speurwerk, ook het gouden ei gevonden. De gelukkige schatzoeker was Robin. Hij heeft hiermee een aantal fantastische prijzen gewonnen. Ook voor alle andere kinderen waren er meer dan genoeg prijzen te verdelen. Er ging vrijwel niemand met lege handen naar huis.

De paasactiviteit wordt al jaren georganiseerd door de jeugd activiteiten commissie (JAC) van de voetbalvereniging in samenwerking met de vrijwilligers van Natuurbad Heidepark. Deze vrijwilligers hebben de afgelopen maanden hun handen uit de mouwen gestoken, waardoor het natuurbad er weer prachtig bij ligt. Het krijgt steeds meer gestalte. Zo is er onder andere een schitterend Kabouterdorp gemaakt voor de allerkleinste bezoekers. Maar er valt nog genoeg te doen en het Natuurbad kan nog veel hulp gebruiken.

De activiteiten commissie kijkt wederom terug op een geslaagde middag en we hopen iedereen volgend jaar wederom te mogen begroeten.