Vacature: Hoofd Opleiding

Voetbalvereniging Lemelerveld is op zoek naar een Hoofd Opleiding voor het seizoen 2018/2019. Wij zijn een sociale en ambitieuze dorpsvereniging met ongeveer 700 Leden en uitstekende faciliteiten. De jeugdopleiding is de levensader van de club. Wij begeleiden jeugdspelers in hun ontwikkeling met als uiteindelijke doel het 1e elftal op niveau te laten spelen. Met het aanstellen van een Hoofd Opleiding willen we meer ruimte creëren voor het begeleiden en ontwikkelen van spelers van selectieteams, maar ook voor het trainerskader.

Functieprofiel
– Je conformeert je aan en draagt zorg voor het (door)ontwikkelen van het geldende beleidsplan in samenspraak met de Technische Commissie.
– Je begeleidt de staf van de selectieteams in de jeugdlijn.
– Je bent aanspreekpunt voor trainers en begeleiders in de jeugdlijn.
– Je verzorgt interne opleidingen en reikt oefenstof uit aan het kader.
– Je organiseert en bent voorzitter van thema-avonden  voor trainers en leiders.
– Je bent mede beslissingsbevoegd bij  selectiebeoordelingen, trainingen, procedures en indelingen.
– Je bent mede beslissingsbevoegd op technisch gebied richting Technische Commissie en jeugdcommissie.
– Je gaat vertrouwelijk om met alle interne informatie en (beeld)materialen van de vereniging.
– Je voert voortgangsgesprekken met spelers uit de selectieteams in de leeftijdscategorie O-17 en O-19.
– Je beoordeelt en ontwikkelt trainers.

Functieomschrijving
Als Hoofd Opleiding verwachten wij dat jij je minimaal 12 tot 15 uur per week inzet voor onze vereniging. Je dient minimaal twee avonden per week en iedere zaterdag op ons sportpark aanwezig te zijn. Verder verwachten wij dat je minimaal beschikt over een TC3-diploma. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die een voetbal- of sportgerelateerde opleiding volgt of gevolgd heeft.

Eisen
– Passie en enthousiasme voor jeugdvoetbal
– Goede communicatieve vaardigheden en verbindend vermogen
– Leidinggevende, stimulerende en motiverende capaciteiten

Aangezien de functie een nieuwe positie binnen onze vereniging betreft, zoeken wij, bij voorkeur, iemand met ervaring als Hoofd Opleiding of aan de functie verwante ervaring, zoals een ervaren, gediplomeerde trainer.

Herken jij jezelf in het profiel? Dan komen we graag met jou in contact. Sollicitaties graag voorzien van CV en uiterlijk 31 maart

mailen naar gerardijsseldijk@planet.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kan contact worden opgenomen met Gerard IJsseldijk, bestuurslid Voetbalzaken, via 06-46613732.