Stem op VV Lemelerveld!

De Rabobank Clubkas Campagne Vaart & Vechtstreek staat op het punt van beginnen. Ook VV Lemelerveld doet dit jaar weer mee. Vanaf morgen kun jij hier jouw stem uitbrengen op onze vereniging. Stemmen kan tot en met zaterdag 31 maart.

Voor deze campagne heeft de Rabobank Vaart & Vechtstreek een bedrag van 150.000 euro beschikbaar gesteld. Dit bedrag wordt, op basis van de stemmen, verdeeld onder de deelnemende verenigingen. Hoe meer stemmen onze vereniging krijgt, hoe meer geld wij ontvangen voor de realisatie van ons bestedingsdoel.

Met het ontvangen geld willen wij een pupillenveld realiseren op de grasstrook naast het kunstgrasveld. Dit is hard nodig, omdat de spelvorm voor de jongste jeugd is veranderd. Hierdoor wordt het steeds drukker op de velden. Met een pupillenveld willen wij meer mogelijkheden creëren.

Stemmen op onze vereniging kan alleen als jij jezelf aangemeld hebt als lid van de Rabobank. Is dat het geval? Dan heb jij, als het goed is, al een unieke code ontvangen van de bank. Ieder lid van de bank kan vijf keer stemmen. Van deze vijf stemmen kunnen er maximaal twee uitgebracht worden op dezelfde vereniging.

Help jij ons met één (of twee) stem(men) mee een pupillenveld te realiseren?